Ung med udfordringer

Ung med udfordringer

Starter:
Slutter:
Pris:
Medlem - uden hjælper - 200,00 kr.
Medlem - med hjælper - 200,00 kr.
Ikke medlem - uden hjælper - 500,00 kr.
Ikke medlem - med hjælper - 500,00 kr.
Pladser tilbage:
23
Tilmelding nødvendig
|Sidste tilmelding:|

Unge mennesker med cerebral parese er desværre overrepræsenteret i statistikkerne, når det kommer til ensomhed, depressioner og sårbarhed.

Viden og redskaber om forebyggelse kan hjælpe både dig som pårørende, og dig som selv oplever psykiske udfordringer. Der er nemlig noget at gøre. 

 

Kurset er inkl. forplejning 

Vi afholder kursus for unge under 25 år med CP og deres forældre, som ønsker viden om og redskaber til at forebygge psykiske lidelser, som følge af de udfordringer CP ofte medfører.

For alle unge er det en svær og forandrende proces at blive voksen med alle de krav og forventninger, der følger med. For unge med cerebral parese kan der, naturligt nok, være endnu flere udfordringer med overgangen. 

Det kan være svært, når man på den ene side gerne vil løsrive sig, og på den anden side kan se kammeraterne skyde deres liv i gang med venner, sport og fester, imens man måske selv føler sig begrænset i sin mulighed for at deltage.

Men med den rette støtte og opmærksomhed er det heldigvis muligt at følge med.

Kurset Ung med udfordringer har fokus på den forebyggende indsats inden for området, og ikke mindst hvilke tegn man skal være opmærksom på, hvis det unge menneske begynder at give udtryk for, at alt ikke er helt, som det skal være. 

Vi stiller skarpt på, hvordan man ser, at den unge har brug for hjælp, og vi giver nogle redskaber til at rykke på det. Det er nemlig afgørende, at udfordringerne bliver opdaget, så man kan få den rette støtte og hjælp i tide. 

Børnelæge Gija Rackauskaite og psykolog Klaus Christensen hos CP Danmark er undervisere på dette kursus.

Kursusleder:

Klaus Christensen

Undervisere:

Klaus Christensen og Gija Rackauskaite

Målgruppe:

Unge under 25 år med CP og deres forældre

Sted:

Handicaporganisationernes hus

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Pris:

Medlem - uden hjælper - 200,00 kr.
Medlem - med hjælper - 200,00 kr.
Ikke medlem - uden hjælper - 500,00 kr.
Ikke medlem - med hjælper - 500,00 kr.

Gå til top Top