Den stressede hjerne - Aarhus (1)

Den stressede hjerne - Aarhus (1)

Starter:
Slutter:
Pris:
Medlem UDEN HJÆLPER - 200,00 kr.
Medlem MED HJÆLPER - 200,00 kr.
Ikke medlem UDEN HJÆLPER - 500,00 kr.
Ikke medlem MED HJÆLPER - 500,00 kr.
Pladser tilbage:
0
Tilmelding nødvendig
|Sidste tilmelding:|

Den stressede hjerne

Er man mere stresset, når man har en hjerneskade som cerebral parese? Hvis ja, hvorfor hænger det så sådan sammen, og hvordan får man hverdagen til at hænge bedre sammen? Det er nogle af de ting, kurset belyser.

I løbet af kursusdagen kommer vi ind på områder som: Hvordan påvirkes hjernen af en permanent skade, og hvad betyder det at have en hjerneskade? Hvorfor presser det hjernen, når den har en skade? Hvorfor kommer der et forhøjet stressniveau, og hvad kan man gøre for at forbedre sin hverdag? Hvordan får man hverdagen til at glide bedre og bruger sine kræfter bedst muligt, og kan man kompensere for den stress og manglende overblik som det ofte medfører, når man har cerebral parese?

Det er neuropsykolog Lone Vesterager Martinus der fortæller om hjernens funktion, kapacitet og opbygning mens psykolog Klaus Christensen perspektiverer og giver konkrete redskaber til, hvordan den nye viden kan omsættes til praksis.

Program:

10-10.15: Fælles velkomst og introduktion til dagen og underviserne

10.15-12: Lone fortæller om hjernens funktioner og kapacitet, stress og hvordan en skade påvirker hjernens stressniveau og funktion

12-12.45: Frokost

12.45 – 14: Klaus fortæller om, hvordan hjernens stress kommer til udtryk i hverdagen, om coping-strategier og giver eksempler på, hvordan teori kan omsættes til praksis, så man får kræfterne til at strække længere i hverdagen.

Kort pause

14.15-15: Fælles opsamling, spørgsmål og perspektivering

Undervisere:

Klaus Christensen og Lone Vesterager Martinus

Sted:

Scandic Aarhus City

Østergade 10
8000 Aarhus C

Pris:

Medlem UDEN HJÆLPER - 200,00 kr.
Medlem MED HJÆLPER - 200,00 kr.
Ikke medlem UDEN HJÆLPER - 500,00 kr.
Ikke medlem MED HJÆLPER - 500,00 kr.

Gå til top Top