Alt om cerebral parese (1)

Alt om cerebral parese

Starter:
Slutter:
Pris:
Medlem UDEN HJÆLPER - 200,00 kr.
Medlem MED HJÆLPER - 200,00 kr.
Ikke medlem UDEN HJÆLPER - 500,00 kr.
Ikke medlem MED HJÆLPER - 500,00 kr.
Pladser tilbage:
0
Tilmelding nødvendig
|Sidste tilmelding:|

KURSET ER AFLYST!

Hvad er cerebral parese? Det er der ikke ét svar på, men dette kursus forsøger at give et overblik over diagnosen fra en klinisk og kognitiv vinkel.

Cerebral parese er en hjerneskade, der kommer til udtryk på mange forskellige måder. Både kognitivt og fysisk. Nogle mennesker med CP kan gå mens andre sidder i kørestol, nogle har intet talesprog men er til gengæld kognitivt udfordret. Nogle har et meget let handicap som man næsten ikke bemærker, mens andre er hårdere ramt. Og så er der alle de andre.

Kurset Alt om cerebral parese giver en grundig gennemgang af diagnosen både fra en klinisk og kognitiv vinkel, og deltagerne går hjem fra kursusdagen med en opdateret viden om CP, samt et overblik over, hvordan diagnosen kan vise sig hos forskellige mennesker.

Vi kommer ind på områder som: Hvordan kan man se på en hjerne, at den har en skade, og hvordan påvirker den et menneske med cerebral parese? Hvordan er en skadet hjerne anderledes end en ’normal’? Er der behandlingsmuligheder? Hvad betyder en kognitiv funktionsnedsættelse for menneskets liv og hverdag, og kan man lære at kompensere, så hverdagen bliver nemmere? Hvad siger forskningen?

Det er psykolog Klaus Christensen og læge Søren Anker Pedersen, der underviser. 

 

Program

10-10.15: Velkomst og præsentation af dagen og deltagerne

10.15-12: Søren Anker Pedersen gennemgår den kliniske del af diagnosen cerebral parese og kommer ind på behandlingsmuligheder og ny viden

12-12.45: Frokost

12.45-14: Klaus Christensen gennemgår den kognitive del af diagnosen cerebral parese, herunder vigtigheden af tidlig udredning

Kort pause

14.15 – 15: Fælles opsamling og spørgsmål

Undervisere:

Læge Søren Anker Pedersen og psykolog Klaus Christensen

Målgruppe:

Alle med interesse i opdateret viden om diagnosen cerebral parese

Sted:

Comwell Odense

Claus Bergs Gade 7
5000 Odense C

Pris:

Medlem UDEN HJÆLPER - 200,00 kr.
Medlem MED HJÆLPER - 200,00 kr.
Ikke medlem UDEN HJÆLPER - 500,00 kr.
Ikke medlem MED HJÆLPER - 500,00 kr.

Gå til top Top