Nyttige links om bolig

Det kan være svært at finde et sted, hvor man har råd til at bo, når man er ung og under uddannelse. Her er nogle tips, som måske kan hjælpe dig videre.

Om at finde bolig
På Uddannelsesguiden kan du finde gode råd om at finde en bolig. Læs for eksempel om boligtyper, boliggaranti, fremleje, gode råd m.m.
www.ug.dk

 

Findbolig
Er du på jagt efter en leje- eller ungdomsbolig er en mulighed at søge på Findbolig.nu. Det er gratis for boligsøgende at oprette en profil og søge ledige boliger, dog kan ventelisteboliger kræve et medlemskab, kundeforhold eller lignende.
www.findbolig.nu

 

Danmark Bolig
DanmarkBolig.dk er en online boligportal, der samler flere end 560.000 almene lejeboliger i Danmark på tværs af regioner, boligorganisationer og opskrivningssamarbejder. Her kan du frit søge almene boliger i hele landet - fx ungdomsboliger - og nemt få et overblik over de boliger, der passer til dine behov og ønsker. Portalen rummer både boliger, som aktuelt står ledige, og udlejede boliger, som du kan skrive dig på ventelisten til.
www.danmarkbolig.dk

 

Det, du skal huske, når du flytter hjemmefra
Skal du flytte hjemmefra, så har Forbrugerrådet Tænk lavet en oversigt over alt, du skal huske, når du flytter. 
taenk.dk

 

10 råd til dig der flytter hjemmefra
Der er meget at tænke på, når du skal flytte hjemmefra: Økonomi, budget, bank, lejlighed, forsikring. Få styr på alle de praktiske ting, der er med gode råd til dig, der skal flytte hjemmefra.
www.dinstudievej.dk

Gå til top Top