Ta' med til rockmuseet Ragnarock i Roskilde (3. oktober)

3. oktober - Ta' med til rockmuseet Ragnarock i Roskilde

Kan du lide musik? Har du lyst til at høre historien om Roskildefestivalen? Har du lyst til dejligt samvær med andre, der også er interesseret i musik og vil du med på en medrivende rejse gennem musikkens og ungdomskulturens historie og udvikling fra 1950´erne og frem til i dag?

Så tag med når kredsforeningen for Storkøbenhavn arrangerer to ture til Ragnarock i Roskilde. Begge dage har samme program.

Tid: Søndag den 3. oktober og lørdag den 9. oktober kl. 10.

Sted: Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

Program: Kl. 10-11.30 spiser vi brunch, kl. 11.30 er der rundvisning i særudstillingen om Roskilde Festival, herefter er der mulighed for at udforske museet på egen hånd.

Pris: 50 kr. pr. deltager. Prisen inkluderer indgang, brunch og rundvisning. Din ledsager er gratis. Har du ledsager med, så medbring ledsagerkort, da ledsagere kommer gratis ind på museet. Ledsagere kan spise med gratis.

Tilmelding: På mail til: birtehagelund@mail.dk - hurtigst muligt og senest 20. september. Skriv hvilken dato du ønsker at deltage.

Betaling: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse på din tilmelding og anvist, hvordan deltagerbeløbet skal indbetales. Når du har betalt får du ikke pengene tilbage ved framelding.

Info: Ved spørgsmål skriv en mail eller ring til Birte på telefon 61 71 43 04. Arrangementet er støttet af Elsass Fonden.

CP Danmark Storkøbenhavn

Sidst opdateret:
Gå til top Top