Roger Buch fortæller om budgetloven

7. oktober - Roger Buch fortæller om budgetloven

Er budgetlov og statslig styring dårlige undskyldninger for borgmestre, kommunalpolitikere og kommuner? DH-Skive (Danske Handicaporganisationer) har planlagt to arrangementer i efteråret. Det første med titlen ’Budgetloven’, der finder sted den 7.oktober.

Her får vi besøg af Roger Buch fra Journalisthøjskolen, der ofte bruges som ekspert i radio/tv. Han er kommunalforsker, ph.d. og cand.scient.pol med en stor viden indenfor offentlig forvaltning. Selve budgetlovgivningen er en væsentlig spiller i de danske kommuners og regioners daglige økonomi og har derfor meget stor indflydelse på livet for mennesker med handicap.

Det bliver spændende at høre, hvordan kommunerne og regionerne bruger budgetloven – især med baggrund i de mange besparelser, der er gennemført i de seneste 10 år.

Tid: Mandag den 7. oktober 2019 kl. 19.00.

Sted: Uddannelsescenter Hilltop i Skive.

Tilmelding: Til Ole Johnsen, formand for DH-Skive, på mail: o.j@oncable.dk – telefon: 97 52 81 30 eller mobil 26 84 81 30 eller til Anni Andersen mobil: 40 32 41 50. E-mail: anniniels01@gmail.com - SENEST: Tirsdag d. 1. oktober 2019.

Kreds Midtjylland (16)

Sidst opdateret:
Gå til top Top