Prøv racerunning i Esbjerg

27. april - Prøv racerunning i Esbjerg

Parasport Danmark vil forsøge at etablere RaceRunning i Esbjerg-området og afholder i samarbejde RaceRunning-landsholdet og Esbjerg Handicap Idræt en ’Kom og prøv-dag’, hvor alle er velkomne. Den finder sted på Esbjerg Atletik Stadion lørdag den 27. april 2019 kl. 11.

Idrætten giver mennesker med handicap, der til daglig kun kan komme rundt i elektrisk kørestol, manuel kørestol eller gangrollator, mulighed for at bevæge sig rundt ved egen kraft. Det giver selv de sværest handicappede en følelse af frit at kunne bevæge sig og løbe.

Parasport Danmark byder på en let frokost efter træningen og stiller cykler til rådighed for afprøvning, og derfor er det vigtigt, at du ved tilmelding også skriver, hvor høj du er, så vi har de rigtige cykler med.

Program: Dagen starter kl. 11 og byder bl.a. på afprøvning, træning og konkurrence med Racerunning-landsholdet, samt fortællinger om sporten og oplevelserne, inden der kl. 14 afsluttes med en let frokost.

Tilmelding: Senest den 22. april med angivelse af navn og højde, samt om du er el-stols eller manuel kørestolsbruger, til Parasportskonsulent Lykke Guldbrandt, mail: lgu@parasport.dk

Info: Er der spørgsmål om arrangementet eller racerunning i øvrigt, så kontakt Lykke Guldbrandt på telefon 29 10 31 30.

Kreds Sydvestjylland (13)

Sidst opdateret:
Gå til top Top