Oplæg og generalforsamling på Fyn

27. januar - Oplæg og generalforsamling på Fyn

Vi ser frem til en spændende generalforsamlingsaften, der udover mad, hygge og selve generalforsamlingen, også byder på et oplæg af Kis Holm Laursen, der er ergoterapeut og mor til datter med svær knogleskørhed.

Kis Holm Laursen fortæller om ’Det helt almindelige liv i en ualmindelig familie’. Som ergoterapeut har Kis stor erfaring i samarbejde med forældre til børn med handicap, hun har været frivillig vejleder i patientforeningen i 19 år og har eget firma. Hun holder oplæg og underviser både i patientforeninger, på institutioner og for sagsbehandlere. Det bliver en aften med en kombination af teori, erfaring, stof til eftertanke og konkrete ideer.

Tid: Mandag den 27. januar 2020, kl. 18.00.

Sted: Lokalerne ved Dyrupkirke, Tranehøjen 1, 5250 Odense SV.

Pris: Gratis

Tilmelding: Senest 20. januar til Charlotte på mail charlotte.lervad@mail. dk eller telefon 21 72 43 27. Er der er noget, du ikke kan tåle, eller vi skal tage højde for, bedes du sige det ved tilmelding.

Info: Aftenens program: Kl.18.00 Spisning, kl.19.00 generalforsamling ifølge foreningens vedtægter, kl.19.30 oplæg med Kis Holm Laursen, kl. 21.30 tak for i aften.

Kreds Fyn (11)

Sidst opdateret:
Gå til top Top