Musik, spisning og dans på Glumsø Kro

21. marts - Musik, spisning og dans på Glumsø Kro

Hør historien om Anne, Sanne og Lis og få en sjov aften med musik, spisning og dans på Glumsø Kro den 21. marts 2020. Det hele til en speciel lav medlemspris.

Tilbage i 1980 bragede Anne Linnet Band ind på den danske musikscene og blev i folkemunde udødeliggjort. Journalist og forfatter Jan Eriksen har mødt, interviewet og anmeldt de tre kunstnere mere end 30 gange. Baseret på sin biografi fortæller han historien om de tre kvinder, der sammen og hver for sig forandrede den danske rockscene.

Efter koncert-foredraget, der krydres med en masse musik, bliver der spillet op til dans ved coverbandet Sanne Jam, som spiller de velkendte numre samt de bedste sange fra bl.a. Shu-bi-dua, Malurt, Gasolin og Kim Larsen m.fl.

Det er AOF og Susålandet, der står for det fantastiske arrangement, som kredsen har reserveret 15 billetter til.

Tid: Lørdag den 21. marts 2020 kl. 1824.

Sted: Glumsø Kro, Store Gade 2, 4171 Glumsø.

Pris: 150 kr. pr. person – max to billetter pr. medlem. Prisen inkluderer koncertforedrag, spisning (excl. drikkevarer) og levende musik (normalpris: 395 kr. pr. kuvert)!

Tilmelding: Senest 1. marts på mail: kreds9@live.dk – billetterne sælges efter ’først-til-mølle’.

Indbetaling: Reg. 0678 Konto nr. 0712 714 522. Billetter: Uddeles på dagen mellem kl. 17.15-17.30, så kom i god tid.

Info: Der er rampe ved indgangen, bred hoveddør og handicaptoilet. Indendørs er tilgængeligheden fin. Der er buffet, men arrangørerne har tilbudt mad på bordet, hvis det ønskes.

Kreds Storstrøm (9)

Sidst opdateret:
Gå til top Top