Kunsttur til Nivaagaards Malerisamling (AFLYST)

7. april - Kunsttur til Nivaagaards Malerisamling (AFLYST)

Tirsdag den 7. april er der kunsttur til Nivaagaards Malerisamling. Vi skal se de kendte billeder af Hans Scherfig.

Hans Christian Scherfig var dansk forfatter, billedkunstner og kommunist. Opvokset i København. Han er mest kendt for romanerne Frydenholm, Det forsømte forår, Den forsvundne fuldmægtig og Idealister, men også særlig kendt for sine litografier med dyr i junglen.

Vi ser frem til at se jer til denne spændende udstilling.

Vi mødes klokken 17.00 præcis i indgangen ved billetsalget. Vi begynder med rundvisning i udstillingen. Efter rundvisningen er der mulighed for at kigge lidt selv, før vi mødes i et separat lokale og får serveret aftensmad. Museet lukker klokken 20.

Prisen er 100 kroner for alle, der deltager i rundvisning og dagens middag (denne dag er det fisk). Ledsagere betaler, hvis de deltager i middagen, ellers er ledsagere gratis.

Tilmelding til birtehagelund@mail.dk / telefon 6171 4304 snarest og senest den 31. marts 2020. Skriv venligst om du er kørestolsbruger. Da museet har mange besøgende, er der begrænsning i deltagerantallet/antal kørestolsbrugere i denne tur.

Jeg vil bekræfte jeres tilmelding, og så hører I fra mig lidt senere omkring betaling. Penge betales ikke tilbage ved afmelding efter betaling, hvis I ikke kommer. Alle medlemmer er velkomne – også fra andre kredse.

På glædeligt gensyn.

Kreds København/Frederiksberg og Københavns Omegn

Sidst opdateret:
Gå til top Top