Julefest på Årre Kro

7. december - Julefest på Årre Kro

Så fløjtes der igen ud til den årlige julefest for medlemmer og deres ledsagere, der traditionen tro bliver budt på en række af de gode retter, som hører julen til.

Michael de Linde vil som sædvanlig stå for den musikalske stemning, og i løbet af aftenen bliver vi heller ikke snydt for amerikansk lotteri med mulighed for at få ekstra julegaver med hjem. Igen i år er drillenissen rendt med vores julepynt. Derfor opfordres alle til at medbringe et stykke julepynt til at hænge på juletræet, som vil pryde og skabe den helt rigtige julestemning i salen.

Tid: 7. december, kl.17-22.

Sted: Årre Kro, Skolegade 13 i Årre.

Pris: 100 kr. for voksne, 50 kr. for børn under 14 år, mens børn under 3 år deltager gratis. Til børn og barnlige sjæle kan der desuden bestilles en lækker julepose til 20 kroner.

Tilmelding: Til Jan Grønbæk, på telefon 20 27 66 01 (bedst om aftenen) eller på mail: j-gronbaek@mail.tele.dk - senest 24. november.

Betaling: Efter tilmeldingen skal deltagerbetalingen indbetales til Sydbank reg.nr. 7701 konto 0 000 516 789. Tilmeldingen er først gældende, når betalingen er indsat på kontoen, hvis ikke andet er aftalt med kredsens kasserer.

Kreds Sydvestjylland (13)

Sidst opdateret:
Gå til top Top