Familieweekend i Dronningens Ferieby

10.-12. september - Familieweekend i Dronningens Ferieby

Kvalitetstid - hyggetid - sammenhold - fællesskab - oplevelser - gode snakke - dejlig mad - tid - weekendtur. CP Danmark Fyn inviterer til super hyggelig weekend i Dronningens Ferieby ved Grenaa og tur til Randers Regnskov.

Det sker i weekenden 10.-12. september, og vi håber at se dig og din familie. Hver familie får eget feriehus, og vi sørger for mad og drikke og andet godt. Vi har 12 huse, så der er tilmelding efter først til mølle!

Tid: 10.-12. september.

Sted: Dronningens Ferieby 1, 8500 Grenaa.

Pris: Egenbetaling på 200 kr. pr. voksen og 100 kr. pr. barn (alder 0-12 år) for hele weekenden.

Program: Fredag den 10/9: Ankomst og fælles aftensmad. Lørdag udflugt til Randers Regnskov med frokost og ’festmiddag’ om aftenen, søndag er der morgenmad og afrejse.

Tilmelding: På mail til Linda: cirkusjensen@gmail.com med navn på deltagere og alder på børn.

Betaling: Indbetal beløbet til foreningens konti regnr. 0933 kontonr. 4378 144 272 med navn. Din tilmelding er først registreret, når der er indbetalt beløb, og du har modtaget en mail med bekræftelse på tilmelding. Tilmeldingen er bindende.

Info: Hvis det ønskes, er det muligt for egen regning at ankomme fra torsdag den 9/9. I august udsender vi endeligt program og praktisk info til alle deltagere.

Vi håber at se så mange som muligt, og vi glæder os til at se jer.

Kreds Fyn

Sidst opdateret:
Gå til top Top