20 års jubilæums slap a' weekend

6.-8. maj - 20 års jubilæums slap a' weekend

For 20. år i træk afholder vi årets hyggeligste weekend på Feriecenter Slettestrand. Som vanligt er det første weekend i maj, og vi glæder os til at se mange nye og ’gamle’ ansigter.

I 2021 var vi 90 deltagere, godt fordelt med børn, unge og ældre med CP og deres hjælpere/familie, inklusiv nye og ’gamle’ familier. Vi har reserveret alle lejligheder i stueplan og en del på første sal.

Lørdag er der ture i hestevogn (inkl. stop med kaffe og kage) til Svinkløv Plantage, og om aftenen fejrer vi jubilæet med en festmiddag og efterfølgende diskotek med DJ-Tmouse. Ellers er programmet som det plejer at være med hygge og socialt samvær med familien og de andre deltagere. Eneste faste programpunkt er spisetiderne.

Mulighederne er mange bl.a. en tur i varmtvandsbassinet med sauna og saunagus, en tur til Vesterhavets strandkant i kørestol, leg på den handicapvenlige legeplads, cykelture, fitness, mountainbike (mulighed for at leje cykler) eller bare råhygge.

Tid: Fredag den 6. maj til søndag den 8. maj. Fri ankomst fredag, men lejlighederne kan først forventes klar kl. 15. Afrejsetidspunkt søndag kl. 12, medmindre andet aftales med receptionen.

Sted: Feriecenter Slettestrand, Slettestrandvej 142-144, Fjerritslev.

Pris: Voksen 720 kr., barn (0-12 år) 560 kr., hjælper 600 kr., tillæg 150 kr. for hund.

Tilmelding: Efter først til mølle pr. mail til kimwp@mail.dk - ved tilmelding oplys alder på børn og eventuelt behov for plejeseng, lift, badestol mm. Der er begrænset antal pladser.

Info: Kontakt feriecentret, hvis I ønsker ekstra overnatning før/efter Slap a’ weekenden. Husk at medbringe sengelinned og håndklæder. Linnedpakke kan lejes for 85 kr./stk.

CP Danmark Østjylland

Sidst opdateret:
Gå til top Top