13. august - Elsass Festival

13. august - Elsass Festival

Elsass Fondens store park i Charlottenlund omdannes til en stor festivalplads. Og du er inviteret!

Kom og få en unik oplevelse og deltag i den allerførste Elsass Festival, der afholdes lørdag den 13. august 2022, lyder opfordringen fra Elsass Fonden, der har sat alle sejl for at skabe en god oplevelse for alle der lever med cerebral parese, deres familier og pårørende.

Tid: Lørdag den 13. august.

Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, Charlottenlund.

Program: Dagen igennem vil man kunne opleve et varieret musikprogram, sjov stand-up, spændende aktiviteter og lækre kulinariske oplevelser.

På plakaten: Finder man navne som Pede B, Jazz duo, Elsass Kor, Rigtige mænd, Nikolaj Jartved, Kaya Brüel, Rocket Science, Shaka Loveless, Rumle, DJ Mikkel Munkholm & Simon Stenspil, T-man og mange andre.

Workshops: Det er også muligt at deltage i en række workshops og aktiviteter rundt om på festivalpladsen, bl.a. friluftsliv, musik og teknologi samt alternativ, supplerende kommunikation (ASK).

Børneområde: Der er desuden indrettet et børneområde med hoppeborg, ansigtsmaling, svævebane, flødebollekast og meget andet sjov for børn og voksne.

En god portion frivillige, med og uden CP, er en del af crewet bag festivalen, og de vil gøre alt for at skabe en hyggelig dag for alle.

Sådan bestiller du billetter: Du kan læse meget mere om festival-aktiviteterne, billetpriser og tilmelding på Elsass Fondens hjemmeside: www.elsassfestival.dk - i tilmeldingsdelen er det også muligt at bestille en picnickurv, endda i flere varianter med bl.a. vegetar-kost og dysfagi-kost.

 

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top